Sziasztok!

Csaba. Huszonegy . Gréta vőlegénye. Blogger. LeendőHittantanár.

“Legnagyobb cél pedig, itt, e földi létben, ember lenni mindég, minden körülményben.” (Arany János)

 

 

 
Schedule

 

10.19-21. USA nagydíj

10.26-28. Mexikói nagydíj

11.9-11. Brazil nagydíj

11.23-25. Abu Dhabi nagydíj

 
Legújabbak
Friss bejegyzések
2018.09.25. 12:22
2018.07.30. 12:32
2018.07.04. 19:37
2018.06.15. 20:53
2018.06.08. 14:00
Friss hozzászólások
 
Chat
 
Site info

Admin: Csaba
Nyitás: 2017.10.03.
Olda témája: Személyes, Forma1
Ajánlott felbontás: 1366x768
Böngésző: Chrome, Firefox
Design: Greta Chevelle
Köszönet: Linda

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Language
 
Blog

Érzések

2017.11.10. 18:17, Csabafulop

E bejegyzésemben azt szeretném leírni az olvasóim számára, hogy mit is érzek jelenleg. Először arról szeretnék írni nektek, hogy az életemben most jelenleg egy olyan személy van, akiben úgy érzem, megbízom annyira, hogy mindent megtudok beszélni vele és ő megért és elfogad, sőt, mindig felvidít és szebbé teszi a napomat. E személy nagyon fontos számomra, hiszen ő a barátnőm. Az élet sorsa úgy hozta, hogy mi ketten találkozzunk és egymásra találjunk. Istennek ezzel célja volt, hiszen azt szerette volna, hogyha mindketten egymásra találunk, hiszen mindketten nagyon sok rosszat kaptunk az élettől. De mindegy, az a lényeg, hogy egymásra találtunk, és emiatt érzem azt, hogy van értelme az életemnek.
Hát, a másik, ami így bennem van, az, hogy úgy én, úgy a barátnőm is a körülöttünk lévő emberektől olyan negatív dolgokat kapunk, ami nagyon fáj, és lelkileg nagyon összetör. Számomra nagyon rossz az, ha valaki visszaél azzal, hogy én annyira jó lelkű vagyok és eljátssza a bizalmamat, persze az is, hogyha valaki paraszt módra úgy beszél az én dolgaimról, kapcsolataimról, amivel nagyon megbánt. Persze ezt nem szoktam ennyire kimutatni, hiszen én az a meghúzódó „kis szürke egér” vagyok képletesen mondva, és nem nyilvánítom ki annyira, hogy ez fáj, csak akkor, hogyha már nem bírom, és úgy érzem, hogy belülről emészt meg.

A lényeg az, hogy nagyon fáj az, hogy én is és a barátnőm is ilyen emberekkel vagyunk körülvéve és remélem jobb életünk lesz most így, hogy egymást megtaláltuk.
Végezetül idézve a barátnőm bejegyzéséből:

„Belül sírok, kívül mosolygok. Közben meg tudom, hogy a felhők mögött süt a Nap, és Istennek mindennel célja van. A kérdés csak az, hogy pontosan micsoda?”

 

The Tea Break Award

2017.11.01. 22:38, Csaba

Nagyon szépen köszönöm a díjat a bloggertársamnak, Grétának. Számomra ez nagy öröm, hiszen a kedvesem, hogy lelkesítsen. engem is jelölt eme díjra. Az alábbiakban a szokásos menetrendet követve először a Gréta által feltett kérdésekre válaszolok, majd megfogalmazom a saját kérdéseimet, és, közéteszem az én jelöltjeimet is. Jó olvasgatást, és még egyszet, nagyon köszönöm, hogy itt lehetek az interneten, hogy blogolhatok, köszönöm a díjat, és azt, hogy olvastok engem! De mindenekelőtt egy idézet, amely nagyon közel áll a szívemhez:

Legnagyobb cél pedig, itt, e földi létben,
Ember lenni mindég, minden körülményben. (Arany János)

Először is, a szabályok:
1. Köszönd meg a jelölést annak, akitől kaptad a díjat, említsd meg és linkeld be a blogját. Másold be a szabályokat a bejegyzésedbe te is.
2. Mielőtt megválaszolnád a kérdéseket, illesz be egy idézetet, amiről azt gondolod, hogy a legjobban illik hozzád, jellemez téged.
3. Válaszold meg a 8 kérdést, amiket a téged díjazó blogger tett fel.
4. Írj újabb 8 kérdést, amiket majd a te jelöltjeid fognak megválaszolni.
5. Jelöld meg azokat a bloggereket a blogjaikkal együtt, akiket megjutalmazol a díjjal, s magyarázd meg pár szóval, miért pont rájuk esett a választásod.
+1. Kívánj valami szépet az általad díjazott bloggereknek.

1. Család vagy karrier?
Számomra mindkettő fontos, de elsősorban a családot választom.

2. Bloggerként mi a legfőbb motivációd?
Bloggerként alegfőbb motivációm az, hogy hetente írjak a blogomra, és hogy minél több látogatóm legyen, és legyen számomra egy olyan hely, ahova kedvenc sportolómról és az életéről, és az én magánéleti eseményeimről írhatok.

3. Van kedvenc sportod? Ha igen/nem, miért?
Kedvenc sportom a kosarazás, azért kedvenc sport, mert magas vagyok, és mert ezt a sportot profi szinten is űztem, de sajnos a jobb lábamban ért ínszalagszakadás miatt e sportot már csak hobbi szinten űzom a haverokkal, hiszen ha profi szinten folytattam volna, akkor most már járni se tudnék.

4. Milyen szerepet tölt be az életedben a hit?
Az életemben a hit nagyon fontos szerepet tölt be, hiszen egy keresztyén református családban nőttem fel, ahol a szüleim példát mutattak arra, hogyan éljek keresztyén életet, és azért is fontos számomra, mert hittantanárnak tanulok.

5. Papíralapú könyv vagy e-book?
Számomra az olvasás kiskorom óta egy olyan dolog volt, amit kényszernek éreztem. Ezt felnövén mostmár másként gondolom, hiszen pl. hogyha vonatozom, egy jó elfoglaltság, ami kikapcsol és ami fejleszti az általános műveltségem. Manapság a papír alapú könyvek vannak jelen az életemben, hiszen másodéves egyetemistaként nagyon sokat kell olvassak, és mivel minden tantárgynak általában régi könyvészete van, emiatt papír alapú könyveket kell olvassak. És azért papír alapú könyv, mert az jobb, mint az e-book, mert nem rontja a szemet. 

6. Mit jelent a blogod neve? Mi áll mögötte?
A blogom neve egy olyan mondat, amit a kedvenc sportolómnak futam közben mond a mérnöke, amikor rá kell kapcsolni a versenyre, és hogy előzze meg az ellenfeleit. 

7. Egy lakatlan szigeten kell eltöltened két hetet. Mi az az egyetlen dolog, amitől nem tudnál megválni erre a két hétre sem? (csak egyet választhatsz!)
A kérdésre válaszolva, nem mitől, hanem kitől nem válnék meg még erre a két hétre sem, és ez a személy a jelenlegi barátnőm, Gréta.

8. Hiszel a "szerelem első látásra"-ban? :)
Igen, hiszek, hiszen a barátnőm, Gréta is így hódított meg engem.

 

Kérdéseim:
1. Van-e kedvenc hobbid, és mi az?
2. Fontos-e, hogy hogy nézel ki külsőleg, vagy nem?
3. Pedagógusként hogyan magyaráznád el a diákoknak a halottak napjának a fontosságát?
4. Messi vagy Ronaldo? Miért?
5. Van-e kedvenc sportod? Miért kedvenc?
6. Bloggerként van-e mindig ihleted az új bejegyzéshez? És ha nem, mi az oka?
7. Ha holnap lenne a világvége, mi lenne az a dolog, amit megtennél, tudván azt, hogy holnap úgyis meghalsz?
8. Van-e kedvenc zenestílusod, és e zenestílusban mondj egy kedvenc előadót, és tőle egy kedvenc dalt!

 

Megköszönvén kedvesemnek a jelölést, én is jelölni szeretném először is Grétát, másodikként Theát, harmadikként pedig Ninát

Az általam jelölt személyeknek annyit kívánok, legyetek boldogok, és éljétek az életeteket, amíg lehet! <3 <3 <3

Forma-1 hétvége a híres nagy kontinensen Amerikában, azaz Austinban

2017.10.28. 18:00, Csaba

E hétvége nagyon jól sikerült a kedvenc Forma-1 csapatomnak, a Mercedes Amg gyári csapatnak, hiszen a hibrid érában sorozatban negyedszerre nyerte meg a konstruktőri világbajnokságot. Ezen kívül a csapat egyik pilótája, Lewis Hamilton nyerte meg az Austin nagydíjat.

 

A versenyt Hamilton nem kezdte a legjobban, hiszen Vettel, a nagy ellenfele kielőzte, de utána a verseny közepe felé átvette a vezetést és a futam végéig nagyon magabiztosan vezette a sort. Az Amerikai Nagydíjon nagyon sok érdekesség történt, de legfőképpen az volt benne az érdekes, hogy Max Verstappen a 16. helyről annyira feljött, hogy a végén még Raikönnent is megelőzte, így az utolsó körben és harmadik lett. Persze ez az előzés nem volt szabályos, ezért csak negyedik lett, és amikor fent volt a dobogósokkal, feljött Raikönnen, és akkor Verstappen nem tudta, mi van, hiszen megelőzte és a harmadik helyen végzett. Nem esett jól neki, hogy végül elvették tőle a dobogós helyet, de el kellett fogadja, és így Raikönnen lett a harmadik, persze ő is úgy, hogy második volt, de átadta csapattársának a második helyet, hogy harcban maradjon Hamilton ellen. Viszont Bottas-ról se feledkezzünk meg, hiszen ő is egy jó versenyt futott, de szerencsétlenségére csak ötödik helyen végzett, mégis ezzel az ötödik hellyel a Mercedes megnyerte a konstruktőri bajnokságot.

 

Ezen kívül azért volt jó nézni a múlt hétvégén a versenyt, mert életében először rávettem a barátnőmet, Grétát, hogy nézzen meg elejétől a végéig egy Forma-1-es versenyt, úgyhogy emiatt csak még jobb volt nézni, hiszen a kedvesem is ott volt velem.

E hétvégével kapcsolatosan csak annyit, hogy ajánlom nektek a Mexikói Nagydíj megnézését, hiszen ha Hamilton nyer, akkor bajnokot ünnepelhetünk, ezenkívül pedig még azért, mert egy elég ígéretes futam lesz a két pilóta között, aki versenyez a világbajnokságért.

/képek: f1vilag.hu/

Első bejegyzés

2017.10.03. 17:21, Csaba

Ez lesz az első blogbejegyzésem és úgy döntöttem, hogy ez most egyfajta beszámoló lesz az én magán életemről, mégpedig arról, hogy hogyan is telt ez a nyár távol a családtól, meg az otthontól. Azért írom, hogy távol, hiszen tavasszal az egyetem keretén belül megpályáztam egy ösztöndíjat, ami valójában egy nyári szakmai gyakorlat volt. Ezt az ösztöndíjat én megkaptam, és mivel csak egy lehetőség volt, egyszerű volt a döntés. Ez az egy lehetőség a Békés megyei Vésztői Református Egyházközségnél adódott.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG    *****    Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! &#9205; Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK